TRABZON / ÇAYKARA - Çaykara Halk Eğitimi Merkezi

İzzet GÖNAN - Müdür

19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Yüksek Okulu ve Açık Öğretim Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama mezunu olup 1990 yılında Kastamonu Bozkurt İlçesi sırasıyla Tezcan Kayaardı İlkokulu, Tezcan Köyü İlkokulu. Şanlıurfa Siverek Karakoyun İlkokulu, Trabzon Araklı Yüceyurt İlkokulu, Çaykara Şht. İhsan Mutlu İlkokulu (Elmalı Mah.). Çaykara Şht. Mehmet Aygün İlkokulu (Çamlık Mah.)´nda öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. Daha sonra 2008 yılında Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde; Şube Müdürü olarak 2014 yılına kadar görevlendirme olarak görev yaptı. 2014 yılında atandığı Çaykara Zeki Bilge İlkokulunda 5 yıl Müdür olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında Çaykara Halk Eğitimi Merkezine Müdür olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.